ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Μετακομίσεις:

Σίγουρα έχετε κάνει τουλάχιστον μια μετακόμιση. Γνωρίζετε από πρώτο χέρι το άγχος, τον χρόνο, την οργάνωση που απαιτείται για να ολοκληρωθούν όλα σωστά.
Το πρώτο βήμα είναι να επιλέξετε την κατάλληλη μεταφορική εταιρία , έτσι ώστε να γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται με σωστή σειρά.
Η ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ κατέχει τον απαραίτητο εξοπλισμό & την εμπειρία, με αποτέλεσμα οι μετακομίσεις να γίνονται με τρόπο ασφαλή και γρήγορο.
Ο επαγγελματίας της εταιρείας ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ θα έρθει στον χώρο σας  θα καταγράψει τα αντικείμενα, θα μελετήσει  τι υλικά – μηχανήματα θα χρειαστούν, και  θα σας δώσει το τελικό πλάνο & το κόστος για την υπηρεσία μετακόμισης.

Οργάνωση και ευελιξία

Αφήστε τα όλα πάνω μας

Επιλέγοντας για μεταφορές μετακομίσεις στην εταιρία του ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ εξασφαλίζετε: 100% ασφαλή μετακόμιση, με τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό και ανυψωτικά μηχανήματα διασφαλίζοντας έτσι μετάβαση στο νέο χώρο οργανωμένα και χωρίς άγχος!

Σε όλες τις μετακομίσεις, η μεταφορά αντικειμένων, επίπλων είναι υπόθεση κουραστική. Σίγουρα χρειάζεται σωστή οργάνωση, προσοχή για την αποφυγή απωλειών ή ζημιών.
Αν δεν μπορείτε να επενδύσετε χρόνο ή δεν διαθέτετε εμπειρία ή και “δυνάμεις”, εμείς αναλαμβάνουμε την συσκευασία όλων των αντικειμένων, ώστε όλα να γίνουν  με ασφαλή τρόπο, χωρίς κούραση για εσάς.

>>Διαθέτουμε σύγχρονο εξοπλισμό και εμπειρία στη μετακόμιση
>>Όλα τα έπιπλα σας αμπαλάρονται και μετακομίζονται με ευέλικτα φορτηγά μικρού – μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους σε ολόκληρη την Ελλάδα
>>Με συνοδεία έμπειρου και υπεύθυνου βοηθητικού προσωπικού.
>>Μόνιμο προσωπικό εξειδικευμένο στις μετακομίσεις οικοσκευών
>>Με ένα τηλεφώνημα έχετε εκτίμηση του κόστους και το χρόνου της μετακόμισης σας.
>>Σεβόμαστε τα έπιπλα και τα αντικείμενα σας γι’αυτό κινούμαστε με προσοχή σε κάθε μας μετακόμιση.
>>Οι τιμές για τη μετακόμιση έχουν εκτιμηθεί και αξιολογηθεί και έχουν κριθεί ως οι οικονομικότερες της
αγοράς, με ειδικές τιμές για μετακομίσεις φοιτητών
>>Ελαχιστοποιούμε το χρόνο και το κόστος της μετακόμισης σας λόγω της εμπειρίας μας.

Διεθνείς Μεταφορές
Τηλέφωνα Επικοινωνίας

(+30) 6978557941
(+30) 6985118000
makrimanolakis.pc@gmail.com