Get In Touch

2831036107

ΟΔΙΚΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Η Γνωμη σας:

ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ πάντα συνεπής και αξιόπιστη ώς προς τους συνεργάτες της, προσπαθεί συνεχώς να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες της.

Σας ζητάμε λίγο από το χρόνο σας. Συμπληρώνοντας το ερωτηματολόγιο, μας βοηθάτε να γινόμαστε καλύτεροι έτσι ώστε να απλαμβάνετε όλο και πιο ποιοτικές υπηρεσίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Η επικοινωνία μας με τους μεταφορείς ήταν άμεση και ήταν προετοιμασμένοι για όλα όσα χρειαστήκαμε. Σίγουρα θα προτιμήσουμε την εφαρμογή και την επόμενη φορά.
Μυρτώ Αγγελή, Ιδιωτική Υπάλληλος
Αθηνα-ρεθυμνο


Βρήκαμε την οικονομικότερη προσφορά στον ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ χάρη στη δυνατότητα σύγκρισης τιμών.
Νίκος Παπαδόπουλος, Φοιτητής
Αθηνα-ηρακρλειο


Επαγγελματισμός και εξυπηρέτηση σε μια αντικειμενικά δύσκολη μετακόμιση λόγω ορόφου και διαδρομής. Οι αξιολόγήσεις άλλων χρηστών αποδείχθηκαν ιδιαίτερα χρήσιμες.
Στέφανος Αναγνωστάκης, Φοιτητής
Χανια-Αθηνα


Η εφαρμογή μας βοήθησε να ρυθμίσουμε κάθε λεπτομέρεια της μεταφοράς των επίπλων μας, υποδεικνύοντας και λεπτομέρειες που δεν τις είχαμε σκεφτεί.
Φίλιππος Μαρκάκης, Επιχειρηματίας
Ρεθημνο-ροδο

Λόγω της δουλειάς μου έχω κάνει πολλές μετακομίσεις. Η εμπειρία μου με την μεταφορική εταιρεία ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ.online ήταν μία από τις καλύτερες εμπειρίες. Το προσωπικό ήταν άψογα οργανωμένο , πρόσεξαν τα πράγματά μου με ιδιαίτερη προσοχή. Ευχαριστώ πολύ.
Αλέξανδρος Κ.
Ηρακλειο-Αθηνα Ζωγράφου


Έχω χρησιμοποιήσει την εταιρεία 3 φορές . Δύο για μετακόμιση σε άλλο διαμέρισμα και μια που μετέφεραν το καταστημα που έχω με βιομηχανικα εργαλεία. Εννοείται ότι από την πρώτη κιόλας φορά είχα μείνει απόλυτα ικανοποιημένος από την επαγγελματική τους συμπεριφορά και απο την ασφάλεια που ενιωσα γενικότερα για τα πράγματα μου. Ειναι σωστοί επαγγελματίες και αυτό που κάνουν το κάνουν με πολύ καλή οργάνωση και συνέπεια.
Christos Mpougioukos
Αγιο Νικολαο-Αθήνα


Πρώτα από όλα θέλω να ξεκινήσω από το προσωπικό που ήταν ευγενέστατο. Όλα πήγαν καλά, μετέφεραν τα πράγματά μου στο νέο σπίτι χωρίς να γίνουν ζημιές.
Η τιμή ήταν αυτή που είχαμε συμφωνήσει, τους συστήνω ανεπιφύλακτα.
Πέτρος Α.
Ρεθημνο-Αθήνα Κηφισιά


Γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση. Όλα μας τα κιβώτια μεταφέρθηκαν με προσοχή και τοποθετήθηκαν στο φορτηγό με σχολαστικότητα και ασφάλεια.
Μαρία Νικολάου, Γιατρός                            
Αθηνα-Μαρουσι


Μετακόμισα το σπίτι της μητέρας μου το οποίο είχε πολλά πράγματα. Η συσκευασία έγινε πολύ προσεκτικά από το προσωπικό, το ίδιο και η μεταφορά.
Επαγγελματίες.
Ελενη.Μ  Μουρίκης Παναγιώτης
Ηρακλειο-Πειραια


Η μεταφορική εταιρεία ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ανέλαβε την μετακόμιση της εταιρείας μας από την Αγία Παρασκευή στο Κορωπί. Με την βοήθεια του Κ. Αντωνη, η μετακόμιση έγινε όπως είχε συμφωνηθεί χωρίς καθυστερήσεις και απρόοπτα. Σίγουρα συστήνω ανεπιφύλακτα την μεταφορική εταιρεία Δρομέας.
Φιλίππου Μαρία
Αθηνα-Κορωπι


Ευχαριστώ την μεταφορική ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ για την ταχύτητα και την ασφαλή μεταφορά της οικοσκευής μου στο νέο μου διαμέρισμα.
Παπαδοπούλου Μ.
Πειραια-Άνω Λιόσια 


Επέλεξα την μεταφορική ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένη από την μεταφορά της οικοσκευής μου, γιατί έγινε με προσοχή, επαγγελματισμό και συνέπεια χωρίς να γίνουν ζημιές στα αντικείμενα.
Κωνσταντίνα Αθήνα
Αθήνα-Περαμα


μετακόμιση, πάλι με τον κύριο Αντωνη – εννοείται. Α’ψογα όλα, όλα έγιναν με απόλυτη ασφάλεια και οργάνωση. Μπράβο στην ομάδα σας.
Argiris Xatzigiannis
Κατω Πατήσια-Χανια


Συνδυασμός επαγγελματισμού , κοινωνικής ευαισθησίας και ανθρώπινης συμπεριφοράς.
Συστήνω την μεταφορική εταιρεία ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, εάν χρειάζεστε μία αξιόπιστη μεταφορική. Εγώ τους χρησιμοποίησα για την μετακόμιση της οικοσκευής μου και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Από το αρχικό ραντεβού της εκτίμησης κόστους, μέχρι και την ολοκλήρωση της μετακόμισης, ο κ Αντωνης με την εμπειρία  του έδινε λύσεις όταν χρειαζόταν.
Σίμος.Α
Αθηνα-Περιστέρι


Τους έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές σε μεταφορές επαγγελματικού εξοπλισμού γραφείων κ κατοικιων κ πάντα μένω ευχαριστημένος!είναι ευγενικοί,εξυπηρετικοί με προσιτές τιμές.Αντώνη και Κυριε Δημήτρη σας ευχαριστώ πολύ.συνεχιστε έτσι!!, με 3 λόγια ΟΜΑΔΑ ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΕΡΩΝ.
Σας ευχαριστώ πολύ
Φίλιππος Αγία Παρασκευή
Εκάλη-Αγια-Παρσκευή


Με απλά λόγια είναι 200% επαγγελματίες, με λογικές τιμές, με εμπιστοσύνη , με μεγάλη προσοχή στα πράγματα που μεταφέρουν , στην ώρα τους και πάνω από όλα καλοί άνθρωποι !! Λυπάμαι που δεν τους γνώριζα πριν χρόνια που σε 2-3 μετακομίσεις συνεργάστηκα με άλλες εταιρίας μεταφορών !!
Παναγιώτης.Ζ
Ρεθυμνο-ροδο


Τους έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές σε μεταφορές επαγγελματικού εξοπλισμού γραφείων κ κατοικιων κ πάντα μένω ευχαριστημένος!είναι ευγενικοί,εξυπηρετικοί με προσιτές τιμές. Σας ευχαριστώ πολύ.συνεχιστε έτσι!!
Μαρία Οικονόμου
Αθηνα-Αθηνα


Με την μεταφορική εταιρεία ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, η μετακόμιση μου έγινε χωρίς κανένα πρόβλημα, και σε πολύ καλή τιμή.Χρειαζόμουν να κάνω μετακόμιση άμεσα, έψαξα στο διαδίκτυο δεν υπήρχε μέχρι την ημερομηνία που ήθελα, μου σύστησε ένας φίλος που είχε συνεργαστεί την εταιρεία ΜΑΚΡΥΜΑΝΩΛΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ, όλα πήγαν καλά τηρώντας όλους τους κανόνες covid-19, με ασφάλεια, τέλεια αμπαλαρισμενα και σε πολύ καλή τιμή. Ευχαριστώ πολύ τον Κο Αντώνη και το ευγενικό προσωπικό τους.
Christos Mpougioukos
Πειραια-Γλυφάδα


Άψογοι επαγγελματίες αλλά κυρίως εξαιρετικοί άνθρωποι. Όλα έγιναν όπως τα είχαν προγραμματίσει. Γρήγορα, άμεσα, με τάξη, συνέπεια και με ελάχιστη όχληση στην ¨δύσκολη¨ γειτονιά!! Τους προτείνω ανεπιφύλακτα.
Παναγιώτης Ταπίνης
Ηράκλειο-Χαλάνδρι

Διεθνείς Μεταφορές
Τηλέφωνα Επικοινωνίας

(+30) 6978557941
(+30) 6985118000
makrimanolakis.pc@gmail.com